En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kesik, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile yapı dâhili yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, natürel kıyamet ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da çatı içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın Bapsı omurga amacı insanoğluın pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli öge panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tıntına düşmesidir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Sevdiklerimiz beyninde pürüz olan bu sistemleri bu şuurle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz sayesinde sizler karınin meslek kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Projeye en orantılı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı muhik kolaylıkla oluşturulan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Düzlükında mütehassıs ve sertifikalı orijinçılarımızın katkıları ile her projeye oranlı yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Yangın bapları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden dışarı çıkmasını ve daha azca kötü solumasını esenlar. İnsanlar duman solumayı önemsiz kabilinden görebilir hâlbuki yangınlardan en çok kişi kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit gibi gazlar “yangın tütünı” solumaktan meydana geliyor.

Kötü sızdırmaz özelliğe malik olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların tütün yangın kapısı zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile bile malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani bünyeda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı Yangın Kapısı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın yangın kapısı merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi kucakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya menşe vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Yangın merdivenleri, ivedili durumlarda insanların hayatını tehlikeye atmadan hızlı bir şekilde tahliyesini sahip olmak yürekin eleştiri öneme sahiptir. Şehirleşme artmaya devam ederken, binalarda ve kâryerlerinde yangın merdivenlerinin önemi yadsınamaz.

Elektrikler kesik olduğunda dahi geceleri parlayan bir mimarida olan bu alfabelar korkulu durumların vadi göstericisidir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page